If you speak English, please click here!

Személyes adataid védelme számunkra kiemelt fontosságú, ezért, összhangban az új európai uniós szabályozással, módosítottuk a MOL Multipont Program adatvédelmi szabályozását.

Kérjük, szánj néhány pillanatot adataid ellenőrzésére és frissítésére, hogy tovább élvezhesd hűségprogramunk előnyeit. Egyre több mindennel készülünk, hogy a legjobb élményben legyen részed és a legtöbbet hozhasd ki kártyádból. A hozzájárulásaid megadásával biztos lehetsz abban is, hogy a neked szóló legjobb egyedi ajánlatokról sem maradsz le.

Személyes adatok

Kártyaszám
? Ezt a 16 jegyű számsort a kártyád hátoldalán találod.
Neme
Vezetéknév
Keresztnév
Születési idő
Mobiltelefon
E-mail
Város
Utca, házszám
Irányítószám

Görgess lejjebb a nyilatkozat kitöltéséhez.

Az adatkezlés megnevezés célja:


 • 1.

  A MOL Multipont Programban való részvétel biztosítása, kártyagyártás, a MOL Multipont Program működtetése, például a vevőkkel történő kapcsolattartás (például a kártyabirtokos azonosítása, rendszerüzenetek küldése, az érintett megszólítása).

  Kezelt adatok köre: név, cím, email cím, telefonszám, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, regisztráló neme, aláírás képe, regisztráció időpontja, jelszó online jelentkezés esetén.

 • 2.

  Általános marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok küldése postai úton, e-mailben, telefonos megkereséssel, SMS-ben vagy applikáción keresztül, amennyiben azt letöltöd.

  Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, kártyaszám.

 • 3.

  Egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok küldése postai úton, e-mailben, telefonos megkereséssel, SMS-ben vagy applikáción keresztül, amennyiben azt letöltöd. A kezelt adatok alapján az adatkezelők rólad profilt alkotnak.

  Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, nem, kártyaszám, kártyahasználati adatok, kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

 • 4.

  Egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok ajánlása kivetítőn, vásárláskor a töltőállomáson.

  Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, nem, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

 • 5.

  Piackutatás az adatkezelők termékei és szolgáltatásai fejlesztése érdekében.

  Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a piackutatás során felvett vagy keletkezett adatok.

 • 6.

  Adattovábbítás a MOL LIMO Kft. részére abból a célból, hogy neked mint a MOL Multipont Programban résztvevő személynek a MOL Nyrt, a Multipont Program Zrt. vagy a MOL-LIMO Kft. általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat küldhessen. A MOL LIMO car sharing szolgáltatást ajánl.

  Kezelt adatok köre: név, cím, email cím, telefonszám, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt információk ismerete alapján adom meg. Tájékoztatást kaptam arról, hogy jogosult vagyok a jelen Adatlapon és az Adatvédelmi Tájékoztatóban megadott módokon hozzájárulásomat bármikor visszavonni. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Kérdéseimet a hozzájárulás megadása előtt, valamint azt követően is feltehetem.

Jelen Adatlap aláírásával kijelentem, hogy a www.multipont.hu oldalról a Multipont Program Szabályzatot és az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam. Az ezekből kapott teljes körű tájékoztatás birtokában - és annak maradéktalan tudomásul vétele mellett – hozzájárulok ahhoz, hogy jelen Adatlapon megjelölt adataimat a Multipont Program Zrt. és a MOL Nyrt. mint együttes adatkezelők az Adatvédelmi Tájékoztatóban (elérhető minden töltőállomáson vagy a www.multipont.hu weboldalon) részletezett célokból kezeljék.

Adatkezelők adatai:


Adatkezelők neve, székhelye, telefonszáma, weboldala (ahol az adatvédelmi tájékoztatók elérhetők) e-mail címe:

MOL Nyrt., Multipont Program Zrt., 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18., (+36) 1 886 5000 www.mol.hu; www.multipont.hu

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei:


 • 1.

  Nem vehetsz részt a MOL Multipont Programban. Felhívjuk figyelmedet, hogy a MOL Multipont Programban való részvételed nélkül semmilyen téged érintő, a jelen Adatlapon meghatározott adatkezelés nem valósítható meg.

 • 2.

  Nem küldünk általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.

 • 3.

  Nem küldünk egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.

 • 4.

  Nem ajánlunk általános marketing (reklám) üzeneteket, egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat kivetítőn, vásárláskor a töltőállomáson.

 • 5.

  Nem vehetsz részt piackutatásban.

 • 6.

  Nem küldünk MOL-LIMO általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.


Téged érintően automatizált adatkezelésen alapuló döntést nem hozunk, azonban a hozzájárulásod alapján profilt alkotunk. Te mint az egyéniesített, személyre szabott marketing üzenetek lehetséges címzettje érdeklődési köröd (profilod) az alábbi fő szempontok alapján kerül megállapításra: kártyahasználati adatok (vásárlási előzmények: az általad az adatkezelőktől eddig igénybe vett szolgáltatások/vásárolt termékek pl. termék és szolgáltatás típusa, a vásárlás gyakorisága és értéke), valamint a korod és nemed. A MOL Multipont Programban való részvétel keretében adataidhoz csak Magyarországon férünk hozzá, nem valósul meg harmadik országba irányuló adattovábbítás.


A Multipont Programban való részvétel keretében az Ön adataihoz csak Magyarországon férünk hozzá, nem valósul meg harmadik országba irányuló adattovábbítás.


A jelen Adatlapon felsorolt, a hozzájárulásodat igénylő adatkezeléseken túlmenően a MOL Multipont Programmal összefüggésben egyéb adatkezelésekre is sor kerülhet, más jogalapokon. Ilyen adatkezelés például:


 • 1.

  A MOL Multipont Programmal kapcsolatos csalások és visszaélések megelőzése, észlelése és kivizsgálása.

 • 2.

  A MOL Multipont Programmal kapcsolatos panaszügyintézés (erről külön tájékoztatást adunk a https://mol.hu/hu/kapcsolat/ elérhetőségen).

 • 3.

  A MOL Multipont Programmal kapcsolatos jogi igényérvényesítés valamely adatkezelő részéről.


Az összes adatkezeléssel kapcsolatos részletes információk az Adatvédelmi Tájékoztatóban találhatók.


Az összes adatkezeléssel kapcsolatos részletes információk az Adatvédelmi Tájékoztatóban találhatók. Adataid kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhetsz és kérheted a hozzáférést személyes adataidhoz, bármikor kérelmezheted adataidnak helyesbítését, törlését vagy kezelésük korlátozását. A jogos érdeken alapuló adatkezelés és a marketing célú adatkezelés (direkt marketing üzenetek küldése) ellen tiltakozhatsz, és jogod van adathordozhatósághoz. Jogaidat a MOL Kiskereskedelem Ügyfélszolgálat telefonszámán: 06-1-886-5000 (nyitvatartási időben) vagy e-mailben:ugyfelszolgalat@mol.hu oldalon érvényesítheted.

Tudnivalók

 • Miért szükséges az adataim kezeléséről újra rendelkeznem a Multipont program kapcsán?

  A MOL Multipont program adatvédelmi szabályozása módosul, összhangban az európai uniós szabályzással, ami a kártyabirtokosok biztonságát és kényelmét szolgálja. Ahhoz, hogy teljesen ki tudd használni a MOL Multipont program minden előnyét és a lehető legjobban tudjuk kiszolgálni az igényeidet, szükséges nyilatkoznod. Így válhatsz jogosulttá kedvezményes ajánlatokra, nyereményjátékokra, azonnal érvényesíthető kedvezményekre, ajándékokra a MOL hálózatában és együttműködő partnereink révén.

 • Mi történik, amennyiben nem járulok hozzá valamelyik adatkezelési célhoz?

  Ha valamihez nem járultál hozzá, akkor az adott témával nem keresünk meg (pl. nem kapsz tőlünk egyedi kuponajánlatokat). Adatait felhasználásáról te döntesz, hozzájárulásaid megadásával határozod meg, hogy azok miként kerülnek felhasználásra. Ha minden hozzájárulást megadsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy jogosulttá válsz a MOL Multipont program minden előnyére, időszakos kedvezményekre, ajándékokra, nyereményjátékokra, stb.

 • Ha inaktiválásra került a Multipont kártyám, akkor a pontjaim elvesznek?

  Inaktiválás esetén a kártyáddal további pontgyűjtés illetve pontbeváltás nem kezdeményezhető. Az inaktiváláskor az addig összegyűjtött multipontok törlődnek, az összes személyes adatodat archiváljuk, majd 5 év elteltével töröljük. A regisztrációt nem áll módunkban visszaállítani. Amennyiben ismét szeretnéd élvezni a Multipont programmal járó előnyöket, ebben az esetben új regisztrációs lap kitöltésével ismét tudsz csatlakozni a programhoz.

 • Inaktiválást követően miért tárolják az adataim még 5 évig?

  Ennek oka, hogy bármely panasz vagy jogvita esetén rendelkezésre álljanak a szükséges információk. A 5 év során adataidat elkülönítve tároljuk, melyhez csak néhány személy és csak az említett célból férhet hozzá.

 • Tudom-e addig használni a Multipont kártyám, amíg nem fogadom el a program új adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát?

  A hozzájárulás megadásáig kizárólag pontgyűjtésre és beváltásra van lehetőséged. Nem tudsz élni kedvezményes ajánlatainkkal, nem vehetsz részt nyereményjátékokban, nem kapsz egyedi, speciális kupon ajánlatokat, stb.

 • Tudok-e pontokat felhasználni/elkölteni addig is, amíg nem adtam meg hozzájárulásom az új adatkezelési és adatvédelmi szabályzathoz?

  Összegyűjtött pontjaidat a hozzájárulás megadásáig is felhasználhatod, de nem tudsz élni kedvezményes ajánlatainkkal, nem vehetsz részt nyereményjátékokban, nem kapsz egyedi, speciális kupon ajánlatokat, stb.

 • Ki kezeli az adatiamat (melyik cég) és hogyan?

  A regisztrációkor megadott adataid a MOL Nyrt. és Multipont Program Zrt., mint közös adatkezelők kezelik, az általad megadott célból a hozzájárulásaid alapján.

 • Mit jelent az, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy piackutatásokkal kapcsolatban megkeressenek?

  Első kézből szeretnénk megtudni a véleményedet szolgáltatásainkról és termékeinkről, hogy azokat visszajelzéseid alapján tovább fejleszthessük. Amennyiben megadod a hozzájárulásod időszakosan megkeresünk kérdőívekkel és részt vehetsz piackutatásokban.

 • Mit jelent az, hogy általános marketing anyagokkal megkereshetnek?

  Amennyiben megadod a hozzájárulásod tájékoztatunk a MOL Multipont program aktuálisan meghirdetett akcióiról, nyereményjátékairól és a programot érintő legfrissebb hírekről, így azonnal értesülhetsz a törzsvásárlók számára elérhető előnyökről.

 • Mit jelent az, hogy egyedi, személyre szabott ajánlatokkal megkereshetnek?

  Amennyiben megadod a hozzájárulásod a program teljes körű előnyeit élvezheted, olyan egyedi, speciális ajánlatokat alakítunk ki számodra, melyek a vásárlási preferenciáidon és érdeklődési körödön alapulnak. Ezek lehetnek egyedi kedvezmények, kuponajánlatok, exkluzív nyereményjátékok, speciális hírek, információk.

 • Ha meggondolom magam visszavonhatom a hozzájárulásom, amit már egyszer megadtam?

  Hozzájárulásaidat bármikor visszavonhatod, ha meggondolod magad. Ezekről te döntesz és akár saját magad vagy ügyfélszolgálatunk segítségével is megteheted a visszavonást.

 • Hogyan és hol tudom kezelni/módosítani a személyes adataim és hozzájárulásaimat?

  Ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésedre, hogy megválaszoljuk kérdéseid és segítségedre legyünk a személyes adatok kezelésében, de akár saját magad is elintézheted a www.multipont.hu oldalon elérhető online fiókon keresztül.